Wist je dat...

  • in geitenkaas minder lactose zit dan in kaas van koemelk.  Daardoor is hij licht verteerbaar.
  • geitenkaas vol zit met gezonde vitaminen die je dagelijks nodig hebt.
  • geitenkaas lichter is van kleur dan de kaas die van koemelk wordt gemaakt. Zowel koeien als geiten eten voedsel waar de stof caroteen in zit, het verschil is dat geiten deze stof omzetten in vitamine A waardoor deze kleurstof niet meer in de kaas terechtkomt. Koeien doen dit niet, daarom is de kaas van koemelk geler van kleur.
  • de botanische naam van de parika, capsicum, afkomstig is van het Latijnse woord capsa, dat doosje betekent. Dit omdat men vond dat de zaadjes (van de paprika) zich in een doosje bevonden.

Ingrediënten

Water • rode paprika • uien • courgette • geitenkaas • groentebouillon • olie • zout • peper & kruiden.

Allergenen

Bevat selderij en melk. Kan sporen van gluten, soja en mosterd bevatten.