Wist je dat...

  • Ui eten het risico op bloedstollingen verlaagt, waardoor ook de kans op een hartaanval afneemt.
  • Je moet huilen bij het snijden van een ui omdat er dan gassen vrijkomen die samen met je oogvocht tot een soort zwavelzuur leiden. Om dat te vermijden kan je de uien voor het snijden een paar uur in de koelkast of een paar minuten in de vriezer leggen. Of zet een duik- of veiligheidsbril op, dan komt het gas zeker niet bij je ogen in de buurt.

Ingrediënten

Water • ui • groentebouillon • olie • zout • peper & kruiden.

Allergenen

Kan sporen van selderij, gluten, soja, melk en mosterd bevatten. 

Dit is een project onder Co & Go!
Activiteitencoöperatie Vlaams-Brabant cvba-soInterleuvenlaan 62 – 3001 Heverlee

SoePurA levert dagverse soep aan bedrijven en organisaties. Er wordt gewerkt met contracten. Wens je een offerte op maat voor jouw organisatie, neem dan contact op met Andrea.